www.tegrazen.nl

een zomer vol gemekker … berichten uit Friesland

Raadselplant


   11 jun

Raadselplant

Wie van jullie kent deze plant?
Hij staat in zijn eentje in een vochtig stukje op de heide, en heeft de grootte van een flinke kamerplant. Heb ik iets bijzonders op mijn hei, of heeft iemand stiekum een bol gepoot?

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

2 reacties

 1. Hajo zegt:

  Dag Hilde,

  Verstop iets en men gaat zoeken. Sluit de deur en men komt kijken. Vertel de waarheid en men zal je niet geloven. Markeer een weidevogelnest om platmaaien te voorkomen en de kraaien weten waar wat te vreten is. Bouw een hek om een plant en schapen komen smullen. Nou ja, weer wat geleerd.

  Ik heb je foto van de plant geprint, nog steeds voel ik de behoefte om je te laten zien wat ik digitaal allemaal mans ben, en stuur die naar Siem en Gerda. Ik denk niet dat die je kunnen mailen maar dan moeten ze der maar een postzegel aan wagen. Want ze weten vast wat voor plant dat is en hij zal ook wel bij hun in de tuin staan.

  En anders weet ik het ook niet, daar wordt die plant alleen maar zeldzamer van en jij beroemder. Hilde die de zeldzame plant aan haar schapen gevoerd heeft.

  Verders gaat het goed met ons, we komen over een poosje bij je kijken, ik bel tijdig om te horen waar je dan bent.

  Groeten, ook van Truus, Hajo

 2. Cobie zegt:

  De hele ecologische flora heb ik doorgeneusd, maar ik vond deze plant niet.
  Ik heb hem ook nooit eerder gezien.
  Heél bizonder dus, wat deze schapen hebben gegeten.

  groet van Cobie

Laat een bericht achter