www.tegrazen.nl

een zomer vol gemekker … berichten uit Friesland

op pad met de herder


   15 jul

op pad met de herder

Een klein jaar geleden zat ik in het gezellige atelier van Hawar, een in Oldeberkoop gevestigd textielatelier, of, zoals ik laatst ergens las “een bijzonder bedrijf waar de mooiste dingen van schaapswol worden gemaakt. Ziewww.hawar.nl. Bedrijf trekt (inter)nationaal bezoekers” de plannen voor een schaapscheerdersdag uit te werken.
De ideeen buitelden over elkaar en vanuit het niets onstond er een geweldig leuk (bedrijfs)uitje: ’s ochtends op pad met de kudde, dan de keus uit een picknick op de hei of een lekkere streeklunch in restaurant Le Brocope en vervolgens aan de slag met de schapenwol van de kudde in het textielatelier.
We doopten het ‘het Woldeberkoop arrangement’. Je kunt als groep maar ook individueel inschrijven. Lees meer hierover op deze pagina.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Laat een bericht achter