www.tegrazen.nl

een zomer vol gemekker … berichten uit Friesland

wie loopt er mee?


   11 mei

wie loopt er mee?

Aanstaande vrijdag gaan de schapen en ik op pad van de Meenthe naar het Stuttebos.
Het is een wandeling van maximaal anderhalf uur, ongeveer 4 kilometer door bos, velden, langs de Linde en een stukje rustige asfaltweg.
We vertrekken vrijdagavond om zeven uur vanaf de Meenthe.
Als het je leuk lijkt om een keertje te ervaren hoe het is om met de kudde mee te lopen is deze tocht bij uitstek geschikt. Mail maar, of bel.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

1 reactie

 1. Fred zegt:

  Dag Hilde,
  Hoe gaat het met je? Geniet je van je schapen, van de natuur en van een prachtig voorjaar?
  Ik ben benieuwd hoe het verder is gegaan met Lotje en met Henk? Hebben ze het gehaald, dank zij jouw goede zorgen.

  Patricia en ik komen deze zomer graag nog een keertje langs. Misschien kunnen we dan een interview opnemen zodat ik de film kan afmaken.

  Ik heb inmiddels op festivals groot succes met een film over het leven van David Livingstone. Die zal je bij gelegenheid nog wel eens zien.
  Nu tref ik voorbereidingen voor een film over de geschiedenis van de Johannieters in Haarlem. Dat klinkt misschien niet zo spannend maar hoe meer ik er over lees, hoe boeiender het onderwerp voor mij wordt. Ik kan beschikken over perfect materiaal, een goed ingevoerde informant/verteller en alle medewerking om opnamen te maken in de Janskerk, het voormalige dominicaner klooster e.d. Ik wil proberen om met wat gedramatiseerde beelden een Da Vinci Code sfeertje te scheppen.
  Groeten en het allerbeste, ook van Patricia.
  Fred

Laat een bericht achter