www.tegrazen.nl

een zomer vol gemekker … berichten uit Friesland

fotoserie


   13 feb

fotoserie

Sibbie, die afgelopen woensdag meeliep met het verplaatsen van mijn kudde, heeft prachtige foto’s gemaakt.

Via deze link 
schapen verhuizen naar de overkant

kun je het avontuur een beetje meebeleven.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

3 reacties

 1. nico zegt:

  Hey hilde,
  Hoe staat het leven als verloskundige. Volgens mij heb je het smoordruk met die zware dames. Maar je doet veel ervaring op zo. Kan ik later misschien nog van profiteren. Sinds een week lees ik je website weer. Erg boeiend allemaal met prachtige foto’s. Heb vandaag mijn hopelijk zwangere ooien opgehaald uit Zwiggelte. Ze lopen nu lekker dicht bij huis, zodat ze controleerbaar zijn. In april verwacht ik het jonge spul dus dat wordt genieten. Met don gaat het super. Train nu 2 a 3 keer in de week en gaat gestaag vooruit. Binnenkort ga ik naar Caroline Visser om haar visie te horen over don zijn vorderingen. Zaterdag as ga ik naar een lezing over barven (vers vlees voor honden). Misschien doe ik nog nuttige tips op. Wel ik hoop dat het snel voorjaar wordt want ik mis het hoeden. Als ik je nog een keer kan helpen in de lammertijd bijv. op woensdag hoor ik het van je?
  Denk goed om jezelf he en tot gauw.

  Greets Nico

 2. Peter (dB) zegt:

  Hallo Hilde,

  Echt “onwijs” mooie foto’s!
  Vraagje: ik zie je lopen met een lange speciale stok, handvat en haak op ‘t eind, waar dient deze voor?

  Met vr gr
  Peter

 3. Hilde zegt:

  Hoi Peter,
  die lange stok is om achter schapenpoten te haken om ze zo te vangen.
  Gewoonlijk gaat een schaap er hard vandoor als je m vastpakt, dus besluip je m onopvallend met die haak…

Laat een bericht achter