www.tegrazen.nl

een zomer vol gemekker … berichten uit Friesland

bericht vanaf de hei


   20 mei

bericht vanaf de hei

Het is zover! Vanaf vandaag kan ik mijn belevenissen mat jullie delen. Vanaf de hei…ik vind het krek een wonder. Eigenlijk hebben jullie al een maand vol avonturen gemist, waaronder bijna in het veen verdronken schapen, een gebroken pootje en een man met een jachtgeweer. Die verhalen houden jullie van me te goed, als je het niet erg vindt. Vanaf nu zal ik proberen zo eens in de paar dagen iets te schrijven. En als de onvolprezen dongel het toelaat, ook te publiceren. Dus; tot later!

3 reacties

 1. Herco zegt:

  Ha die Hilde,

  Je weblog werkt eindelijk. Jij kunt beginnen!

 2. Wout zegt:

  Hoi Hilde, Wat leuk om nu je avonturen als schaapsherder te kunnen lezen.
  Je bent goed met klei, goed met schapen en nu ontdek ik ook nog eens dat er een waar schrijver in je schuilt.

 3. Nico zegt:

  Hoi Hilde,

  Zowaar de eerste syberherder live vanaf de hei.
  Leuke verhalen heb je.
  Was het misschien een uit de de kluiten gewassen silverworm.
  Meestal zijn ze kleiner.
  Je hebt super herder-weer zeg.
  Eigenlijk heb je het ook verdient.
  Ga morgen met diesel naar Gerdien trainen.
  Verheug me erop.
  Tot gauw.

  Groeten Nico

Laat een bericht achter